Obveščam vas, da bomo v klubu v mesecu septembru na široko odprli vrata novim članom željnim znanja karateja. Vsi, ki imate prijatelje, znance ali sošolce, ki bi se radi naučili te plemenite borilne veščine, jih povabite, da nas pridejo obiskati na trening v mesecu septembru v OŠ Starše, OŠ Marjeta, Na Mestno četrt Tezno ali v OŠ Slave Klavore, ker poteka glavnina treningov KK Kovinar Maribor.

 

Cel mesec september potekajo vpisi novih članov. Vsak član, ki v klub pripelje novega člana (ki se bo vpisal in treniral vsaj pol leta), bo plačal dva zaporedna meseca polovično članarino (aprila in maja). 

Naj tudi vaši prijatelji najdejo svoje zadovoljstvo v športu, ki ga lahko treniramo vse življenje. Zavedajmo se, da ni nikoli prepozno, da se začnemo ukvarjati s karatejem, v klubu imamo tudi starejše skupine začetnikov. Šolski zdravniki posebej priporočajo popoldanske aktivnosti za otroke, saj le ti ogromno presedijo, aktivnosti pa jih krepijo in jih obogatijo z energijo. Karate je šport, ki poleg fizične krepitve telesa, krepi tudi um in samozavest. Pomembno je, da to sporočilo povemo čim večjemu številu prijateljev, znancev, sošolcev, saj s tem pomagamo sebi in drugim!

Klubske aktivnosti med počitnicami in vsa sprotna obvestila kluba lahko spremljate na FB strani kluba

(https://www.facebook.com/pages/Karate-Klub-Kovinar-Maribor/154712131208343).

 

Poleti, v mesecu juliju smo se udeležili dveh karate kampov – v Moštenici na Slovaškem in v St. Pöltnu v Avstriji. Oba kampa sta tradicionalna, zato vas vabimo, da se nam prihodnje leto na katerem pridružite. Dragi člani kluba, se vidimo v mesecu septembru v telovadnici

spredaj (3)